У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make THE Bolognese Ragù или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
The Original Bolognese Ragù from Bologna. No Garlic, No Basil, No Parsley. Veal, Pork, and Beef slowly cooked with San Marzano Tomatoes and a sofrito Ingredients: 500 grams of Ground Veal 500 Grams of Peeled San Marzano Tomatoes 1 Liter of Passata 170 Grams.of Tomato Paste 500 Grams.of Egg Tagliatelle 500 Grams of Ground Pork 500 Grams of 80-20 Ground Chuck 4 Carrots 3 Celery Stocks 1 Onion 1 Glass of White Wine 1 Glass of Milk 1-2 Glasses of Water 4-5 Tablespoons of Extra Virgin Olive Oil Salt and Pepper #bologna #bolognesesauce #bolognese #tagliatelle #howtomake 🖥 Like and Subscribe (No extra cost) https://youtube.com/@cookingwithvince... 👕 Buy the Merch and Rock out in Style https://www.bonfire.com/store/cooking... 📖 Share on Facebook https://www.facebook.com/profile.php?... View the instagram https://instagram.com/cookingwithvinc... Bringing all the sites together https://linktr.ee/cookingwithvincelive