У нас вы можете посмотреть бесплатно Pandan Kaya/Layer Cake (班兰咖吔蛋糕) ** или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
【Recipe】https://kitchentigress.com/pandan-kay... Pandan kaya cake is made for the tropical weather, with tropical ingredients. The "frosting" is actually kueh that's made with coconut milk and pandan juice. It doesn't melt even in a heat wave. INGREDIENTS (for one 20 x 12 cm cake) Cake 10 g castor sugar 45 g egg yolks 50 g corn oil 45 g full-fat milk 8 drops pandan paste 50 g cake flour 1/4 tsp baking powder 1/16 tsp salt 105 g egg whites 1/8 tsp cream of tartar 40 g castor sugar KAYA 50 g young pandan leaves water 1/2 tsp white agar-agar powder 40 g sugar 25 g unsalted butter 1/8 tsp salt 120 g pure coconut milk, freshly squeezed 35 g white hun kwee flour 5 drops pandan paste 1 big drop egg yellow food colour "Divertimento K131" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b...