Из-за периодической блокировки нашего сайта РКН сервисами, просим воспользоваться резервным адресом:
Загрузить через ClipSave.ruУ нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Guide to Mashing или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Mashing is one of the most important steps in the brewing process. It has far reaching consequences affecting the rest of the brewing steps as well as some of the most important characteristics of the final beer such as flavour and mouthfeel. Mashing process starts by mixing malt grist with warm water. By controlling temperature and time, different enzymes are activated that break down malt starch into smaller sugars. The sugars are essential for fermentation, where yeast converts most of them into alcohol. ▬ Contents of this video ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 0:00 – Intro 0:34 – Malt Starch & Sugars 1:45 – Malt Enzymes 2:02 – Alpha-Amylase 2:50 – Beta-Amylase 3:41 – Infusion Mashing 4:40 – Temperature Programmed Mashing 5:08 – Amylolytic Rests 5:35 – Proteolytic Rests 6:00 – Beta-Glucanase Rest 6:19 – Conclusion Visit our webpage - http://www.kpu.ca/brew Follow us on Twitter - / kpubrew Like us on Facebook - / kpubrew Visit KPU Brewing Channel for more videos: / @kpubrewing