Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб KAKO NAPRAVITI “MIROR” GLAZURU KAO U SLASTICARNICI + COKOLADNA MOUSSE TORTA SA MALINAMA в хорошем качестве

KAKO NAPRAVITI “MIROR” GLAZURU KAO U SLASTICARNICI + COKOLADNA MOUSSE TORTA SA MALINAMA 3 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



KAKO NAPRAVITI “MIROR” GLAZURU KAO U SLASTICARNICI + COKOLADNA MOUSSE TORTA SA MALINAMA

#justkatebake #mirorglaze #cokolada #mousse SASTOJCI - INGREDIANTS Biskvit- sponge 3 bjelanjka- egg whites 3 zl secera- tbsp of sugar 1 vanil secer- vanilla sugar - beat until firm and foamy 2 zl gustina- tbsp corn starch Prstohvat soli- pinch of salt 60 gr secera u prahu- icing sugar 80 gr oraha i ljesnjaka- wallnuts and nazelnuts combined - mix in multipractic Bake for 10-12 min in 25/25 baking sheet Sloj od malina- rapsberry layer 50 ml vode- water 150 gr malina- rapsberries 2 zl secera 1 vanil secer- vanilla sugar 3 zl gustina- tbsp corn starch Mousse krema- mousse chocolate cream 300 gr cokolade/ chocolate 200 ml vrhnja za slag- whipping cream Make ganache- Add: 5 gr zelatine- gelatine 2 zl vode- tbsp of water Mix gelatine into hot ganache let it cool before adding to: 250 ml vrhnja za slag- umutiti lagano i sjediniti sa ganacheom 250 ml whipping cream beat until soft peaks form and mix with ganache. Freeze cake for a few hours or overnight. Miror glazura- miror glaze 15 gr zelatine / gelatine 4 zl vode- tbsp of water 200 gr secera- sugar 60 gr tamnog kakaa- dark cacao 100 ml vrhnja za slag- whipping cream 80 ml vode- water Music- epidemicsound.com Gavin Luke - Empathy

Comments