Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 红龟糕 | 放隔夜也一样Q软的秘密食谱 | AngKu Kueh Recipe в хорошем качестве

红龟糕 | 放隔夜也一样Q软的秘密食谱 | AngKu Kueh Recipe 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



红龟糕 | 放隔夜也一样Q软的秘密食谱 | AngKu Kueh Recipe

一款著名的古早味糕点食谱——红龟粿。这个美味的糕点有着薄皮和丰富的馅料,而且即使放置过夜也不会变硬。不妨来杯咖啡,一起来品尝这道美味的红龟粿吧! A famous traditional kuih recipe - "Ang Ku Kueh" which has a thin skin and rich filling. This delicious pastry doesn't become hard even if left overnight. Why not have a cup of coffee and enjoy this delicious "Ang Ku Kueh" together! ➡️ 皮料 Skin 100克 蒸马铃薯 100g Steamed Potato 250克 糯米粉 250g Glutinous Rice Flour 1 汤匙 细砂糖 1 tbsp Caster Sugar 120毫升 清水 120ml Water 2 汤匙 食用油 2 tbsp Cooking Oil 红色素 Red colouring ➡️ 馅料 Filling 200克 绿豆仁 200g Skinned Mung Beans 75克 细砂糖 75g Caster Sugar 2 汤匙 玉米油 2 tbsp Corn Oil 龟糕模具 Angku Kuih Mold 香蕉叶 Banana Leaves 备注 Remarks: 皮料 Skin 30g/pcs 馅料 Filling 20g/pcs 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos!    / @travelfoodtech  

Comments