У нас вы можете посмотреть бесплатно 家常紅燒肉 Homestyle Braised Pork **字幕CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
🟢材料: 豬腩肉 700 克 冰糖、蒜頭、薑、蒜苗和辣椒 適量 香料:花椒、八角、桂皮、月桂葉 少量 🟢做法: 1️⃣ 將豬腩肉用少許薑、蔥、酒汆水,撈出洗淨切粗件。 2️⃣ 豬肉煎至面金黃盛出過多豬油。 3️⃣ 加入香料、薑、蒜頭、2湯匙紹興酒、冰糖、1湯匙生抽、1湯匙老抽,適量鹽。 4️⃣ 加熱水浸過豬肉面,小火炆1小時。 5️⃣ 加蒜苗辣椒炒至剛熟,上碟享用。 🟢Ingredients: Pork belly 700g Rock sugar, garlic, ginger, garlic sprouts and chili peppers, to taste Spices: Sichuan peppercorns, star anise, cinnamon, bay leaves a small amount 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Blanch the pork belly with ginger, scallions, and rice wine . Scoop out , wash, and cut into thick pieces. 2️⃣ Pan-fry the pork belly until golden brown, then remove excess oil. 3️⃣ Add the spices, ginger, garlic, 2 tablespoons Shaoxing wine, rock sugar, 1 tablespoon light soy sauce, 1 tablespoon dark soy sauce, and salt to taste. 4️⃣ Add enough hot water to cover the pork belly and simmer on low heat for 1 hour. 5️⃣ Add in garlic sprouts and chili peppers to stir-fry until the garlic sprouts just cooked. / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒