Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Рецепт МАКАРОН который 100% получиться I How to make macarons. Macaron tutorial / ASMR 0+ в хорошем качестве

Рецепт МАКАРОН который 100% получиться I How to make macarons. Macaron tutorial / ASMR 0+ 5 месяцев назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Рецепт МАКАРОН который 100% получиться I How to make macarons. Macaron tutorial / ASMR 0+

Рецепт МАКАРОН который 100% получиться у ТЕБЯ. Макарон по ЭРМЕ I How to make macarons.#asmr 🇷🇺 Дорогие мои, сегодня хочу поделиться с вами рецептом самых вкусных пирожен макарон по рецепту Пьера Эрме. ☆ Нам понадобится: Для крышечек: - 150 гр миндальной муки; - 150 гр сахарной пудры; - 150 гр сахарного песка: - 55 гр белка (1); - 55 гр белка (2); - 37 гр воды; - 0,1 гр соли; - 0,4 гр лимонной кислоты; пищевые красители, лучше сухие. Для ганаша: - 150 гр белого шоколада; - 25 гр сливочного масла комнатной температуры; - 75 гр пюре маракуйя; Выпекать при температуре 150`С примерно 18-20 минут. Данные показатели ориентированы на мою духовки, время и температура может отличаться. #макарон #macarons #samvelkhlgatyan #asmr ======================================================= 🇺🇦 Дорогі мої, сьогодні хочу поділитися з вами рецептом найсмачніших тістечок макаронів за рецептом П'єра Ерме. ☆ Нам знадобиться: Для кришечок: - 150 гр мигдального борошна; - 150 гр цукрової пудри; - 150 гр цукрового піску: - 55 гр білка (1); - 55 гр білка (2); - 37 гр води; - 0,1 гр солі; - 0,4 гр лимонної кислоти; харчові барвники, краще сухі. Для ганаша: - 150 гр білого шоколаду; - 25 гр вершкового масла кімнатної температури; - 75 гр пюре маракуйя; Випікати при температурі 150'С приблизно 18-20 хвилин. Дані показники орієнтовані на мою духовки, час і температура може відрізнятися. ================================================ 🇱🇷 Dear ones, today I want to share with you a recipe for the most delicious pasta cakes macarons to Pierre Herme's recipe. How to make macarons. Macaron tutorial ☆ We need: For caps: - 150 g of almond flour; - 150 g of powdered sugar; - 150 g of sugar: - 55 g of egg white (1); - 55 g of egg white (2); - 37 g of water; - 0.1 g of salt; - 0.4 g of lemon acid; food coloring, preferably dry. For ganache: - 150 g of white chocolate; - 25 g of butter at room temperature; - 75 g of passion fruit puree; Bake at 150`C for about 18-20 minutes. These figures are based on my oven, times and temperatures may vary. ================================================= 🇩🇪 Meine Lieben, heute möchte ich Ihnen ein Rezept für die leckersten macarons nach dem Rezept von Pierre Herme vorstellen. ☆ Wir brauchen: Für Kappen: - 150 g Mandelmehl; - 150 g Puderzucker; - 150 g zucker: - 55 g Eiweiß (1); - 55 g Eiweiß (2); - 37 g Wasser; - 0,1 g Salz; - 0,4 g Zitronensäure; Lebensmittelfarben, vorzugsweise trocken. Für Ganache: - 150 g weiße Schokolade; - 25 g Butter bei Raumtemperatur; - 75 g Passionsfruchtpüree; Bei 150 ° C ca. 18-20 Minuten backen. Diese Zahlen basieren auf meinem Ofen, Zeiten und Temperaturen können variieren. ================================================== 🇦🇲 Սիրելիներս, այսօր ես ուզում եմ ձեզ հետ կիսվել Պիեռ Էրմեի բաղադրատոմսի համաձայն ամենահամեղ մակարոնեղենի տորթերի բաղադրատոմսով: ☆ Մեզ պետք է: Կափարիչների համար: - 150 գր նուշի ալյուր; - 150 գր շաքարի փոշի; - 150 գր հատիկավոր շաքար: - 55 գր սպիտակուց (1); - 55 գր սպիտակուց (2); - 37 գր ջուր; - 0,1 գր աղ; - 0,4 գր կիտրոնաթթու; սննդի ներկանյութեր, ավելի լավ չոր: Գանաշի համար: - 150 գր սպիտակ շոկոլադ; - 25 գր կարագ սենյակային ջերմաստիճանում; - 75 գր կրքի մրգերի խյուս; Թխել 150 ° C ջերմաստիճանում մոտ 18-20 րոպե: Այս ցուցանիշները կենտրոնացած են իմ ջեռոցում, ժամանակը եւ ջերմաստիճանը կարող են տարբեր լինել. ============================================== 🇹🇷 Canlarım, bugün sizinle Pierre Hermé'nin tarifine göre en lezzetli makarna kekleri için bir tarifi paylaşmak istiyorum. ☆ İhtiyacımız olacak: Kapaklar için: - 150 gr badem unu; - 150 gr pudra şekeri; - 150 gr toz şeker: - 55 gr protein (1); - 55 gr protein (2); - 37 gr su; - 0,1 gr tuz; - 0,4 gr sitrik asit; gıda boyaları, tercihen kuru. Ganache için: - 150 gr beyaz çikolata; - Oda sıcaklığında 25 gr tereyağı; - 75 gr püresi tutku meyvesi; 150'S sıcaklıkta yaklaşık 18-20 dakika pişirin. Bu göstergeler fırınlarıma yöneliktir, zaman ve sıcaklık değişebilir. ==================================================== Hello everyone. My name is Samvel, we are cooking delicious food with you at home [ASMR]. I dream and strive to move to Germany). On my channel I will share with you interesting videos of delicious treats at home. You will learn how to make a lot of delicious simple and affordable products. All recipes are very simple and accessible, you will become a home pastry chef yourself. If you want to cook simply and deliciously for yourself, your family and friends, then feel free to join my channel. =========================== Мой канал на Яндекс Дзен https://zen.yandex.ru/id/625105aca59e... ============================ ✔ And in order not to miss new videos subscribe http://bit.ly/2I4hzwf and don't forget about the bell! :) =============================================== Music: Wistful Harp - Andrew Huang - YouTube Audio Library

Comments