Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 椰香班兰冰皮月饼 🥮 Pandan Snow Skin Mooncake | Sun's Homemade Food в хорошем качестве

椰香班兰冰皮月饼 🥮 Pandan Snow Skin Mooncake | Sun's Homemade Food 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



椰香班兰冰皮月饼 🥮 Pandan Snow Skin Mooncake | Sun's Homemade Food

【椰香班兰冰皮月饼】这款天然香精月饼带有浓浓的椰香味,味道丰富有层次感。重点是这绿色来自于天然班兰色素,香甜又健康。这面团食谱是偏软的,就算把月饼放入冰箱3-4天,冰皮口感也不会变硬。不喜欢太软的朋友可以多加点粘米粉(大约5克)。Today I've made a snow skin mooncake with natural flavor pandan leaf extract. Pandan extract provide the best pandan aroma and perfect natural green which is safe for us especially children. Besides, I added coconut milk to add more flavor to the snow skin. You may also add extra rice flour (about 5g) to make it less soft. Snow skin mooncake can be kept in airtight container where it can last for up to 3-4 days in the fridge. Let's enjoy this recipe! Recipe/Ingredients 食谱/材料: 60g glutinous rice flour 糯米粉 35g rice flour 粘米粉 20g wheat flour 澄面粉 20g caster sugar 细砂糖 70g coconut milk 椰浆 120g water 水 15g vegetable oil 植物油 6-7g pandan leaf 班兰叶/香兰叶 pandan mung bean paste/filling 班兰豆蓉馅 75g mooncake mold 月饼模具 #饼皮月饼 #mooncake #snowskin

Comments