Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 炒肉碎也有讲究?看了这一集你就知道为什么我们每次炒出来的肉碎会有怪味腥味 | Mr. Hong Kitchen в хорошем качестве

炒肉碎也有讲究?看了这一集你就知道为什么我们每次炒出来的肉碎会有怪味腥味 | Mr. Hong Kitchen 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



炒肉碎也有讲究?看了这一集你就知道为什么我们每次炒出来的肉碎会有怪味腥味 | Mr. Hong Kitchen

材料 : 猪肉 250-300克(3肥7瘦) 鸡蛋 2粒 小葱头 适量 蒜头 适量 小辣椒 少许 葱花 调味 : 蚝油 黑酱油 盐 胡椒粉 白糖 Ingredients (Diana Aw) 1. Minced pork 200-300g (30%fat) 2. Egg 2pcs 3. Shallots 3 cloves, minced 4. Garlic 3 cloves, minced 5. Chilli padi 1pc, diced 6. Spring onion 7. Egg 2pcs Seasoning 1. Oyster sauce 2. Dark soya sauce 3. Salt 4. Pepper 5. Sugar Method 1. Heat wok with oil, fry stir the minced pork till oil is extracted (no more porky smell) 2. Add in shallots, garlic and chilli padi and continue to stir till aromatic 3. Add in oyster sauce, dark soya sauce, salt and pepper and mix well. Do not over stir or it’ll be bitter. 4. Before dish up, add sugar and mix well 5. Crack the eggs in a bowl and add 4 egg shells of water. Add little salt and whisk it. Pour into a bowl and steam for 10min under medium low heat. Remember to leave a small gap on the lid while steaming. This is to give a smooth egg after steamed 6. Arrange the minced pork on top of the egg and garnish with spring onion. 7. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel:    / mrhongkitchen阿鸿厨房   Mr. Hong Kitchen Facebook Page:   / mrhongkitchen   Instagram:   / mrhongkitchen   #chefhong #mrhongkitchen #Egg #pork

Comments