Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб The art of regional French cuisine: FISH QUENELLES AND NANTUA SAUCE в хорошем качестве

The art of regional French cuisine: FISH QUENELLES AND NANTUA SAUCE 4 недели назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



The art of regional French cuisine: FISH QUENELLES AND NANTUA SAUCE

Quenelles ingredients: ✔️ pike or zander or other white fish like zander 400 gr / 14.1 oz ✔️ salt, cayenne pepper Choux pastry: ✔️ butter 100 gr / 3.5 oz ✔️ water 250 ml / 8.4 fl oz ✔️ flour 150 gr / 5.3 oz ✔️ 4 eggs Bechamel: ✔️ butter 40 gr / 1.4 oz ✔️ flour 40 gr / 1.4 oz ✔️ milk 500 ml / 16.9 fl oz ✔️ nutmeg Flavoured butter: ✔️ shells, heads of crayfish or shrimps 100 gr / 3.5 oz ✔️ butter 100 gr / 3.5 oz ✔️ optionally: paprika, cayenne pepper, cognac ⏳ TIMESTAMPS: 0:00 what is fish quenelles 0:53 choux pastry 5:13 flavoured butter 8:22 minced fish 11:16 bechamel 14:35 Nantua sauce 🙂 Subscribe to this channel, share my videos with friends and let's chat in comments SUBSCRIPTION LINK 👉    / @chefvivieneng   If you've already subscribed, press a bell 🔔and you will know first when new recipe is coming #ChefVivien #PikeQuenelles #CuisineLyonnaise

Comments