У нас вы можете посмотреть бесплатно Tips and Tricks for a Long Product Life - Preventing and investigating microbiological spoilage или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This webinar will focus on the principles and theory of food spoilage, within the context of how these concepts can help you better understand what to do when things go wrong (spoil) and design a product in a way to prevent spoilage in the first place. Expect this webinar to equip you with a base understanding of applied food microbiology that you can use to elevate your product to reach its full shelf-life potential. CHAPTERS: 00:00 Introduction 01:53 Shelf-Life Background & Theory 05:56 Factors Limiting Shelf-Life 28:53 Uncommon Limiting Factors 35:20 Investigation & Diagnosis 41:01 Conclusion 45:02 Q&A