У нас вы можете посмотреть бесплатно I made lemongrass pork vermicelli bowls for my husband and his co worker или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
LEMONGRASS PORK VERMICELLI BOWL⤵️ 2 lb thinly sliced pork shoulder/ pork butt/ pork roast 6 TBSP lemongrass 3 TBSP Soy sauce 4 TBSP oil 2 TBSP brown sugar 2 TBSP Sesame seeds 8 cloves minced garlic 1 shallot, minced 2 TBSP honey 1 tsp black pepper 1 TBSP fish sauce ADDITIONAL INGREDIENTS Vermicelli bowl Shredded lettuce Pickled carrots and daikon Egg rolls Cucumbers Fried shallots Fish sauce dip 1. Thinly slice pork and marinate pork with all of your ingredients for at least 4 hours. 2. Then cook in an air fryer or skillet 3. Once beef is cooked, assemble your bowl with your desired toppings FISH SAUCE DIP 1/4 cup fish sauce 1/4 cup sugar 12 oz Coco Rico or water 2 TBSP distilled white vinegar 1 TBSP garlic chili paste (sambal) Chopped thai chili, optional ⁃Mix this all together until sugar dissolves