Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 脆皮紅燒乳鴿(氣炸鍋簡易做法) Air-fried Crispy Roasted Pigeon в хорошем качестве

脆皮紅燒乳鴿(氣炸鍋簡易做法) Air-fried Crispy Roasted Pigeon 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



脆皮紅燒乳鴿(氣炸鍋簡易做法) Air-fried Crispy Roasted Pigeon

🟢材料: 乳鴿 2 隻 薑汁 1 湯匙 鹽 1 茶匙 糖 1 茶匙 紹酒 1 湯匙 老抽 1 湯匙 🟢做法: 1️⃣ 將乳鴿洗淨抹乾水,加入薑汁、鹽、糖、紹酒和老抽醃半小時(有時間醃 2 小時)。 2️⃣ 把乳鴿用氣炸鍋攝氏 200 度氣炸 20 分鐘。 📌備註:本片所用氣炸鍋無需預熱及把食物反轉,請根據您氣炸鍋的功能作適當調節。 🟢Ingredients: Pigeons - 2 Ginger juice - 1 tablespoon Salt - 1 teaspoon Sugar - 1 teaspoon Shaoxing wine - 1 tablespoon Dark soy sauce - 1 tablespoon 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Rinse the pigeons and pat them dry. Mix together the ginger juice, salt, sugar, Shaoxing wine, and dark soy sauce. Rub the mixture over the pigeons and let marinate for at least 30 minutes, or up to 2 hours if time allows. 2️⃣ Air fry the marinated pigeons at 200°C for 20 minutes. 📌Note: The air fryer used in this recipe does not require preheating or flipping the food. Please adjust the cooking time and settings according to your air fryer's functions.    / @oeliving   👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。  / 1885999698348679   ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒

Comments