Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Ayam Pongteh Nyonya Melaka / Nyonya Style Chicken Stew With Soy Bean Paste в хорошем качестве

Ayam Pongteh Nyonya Melaka / Nyonya Style Chicken Stew With Soy Bean Paste 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Ayam Pongteh Nyonya Melaka / Nyonya Style Chicken Stew With Soy Bean Paste

Ingredients: • 1kg Chicken Pieces (medium size) • 275gm Thai Shallot • 1 Clove Garlic • 160gm Minced Soybean Paste • 50gm Gula Melaka(palm sugar) • 10pcs Pre-soaked Shitake Mushroom • 4 Cups Water • 4pcs Potatoes • 180ml Cooking Oil • 1 tbsp Black Soy sauce • ½ tsp Salt(optional) • 1 tsp Chicken Granule Preparations: • Blend Shallot till fine. • Blend Garlic till fine. • Remove mushroom stamps, clean & soak in water overnight. • Clean & cut chicken into medium pieces. • Remove potatoes skin, cut each into 4 pieces. Cooking: • Pour cooking oil into a heated wok. • Fry the cube potatoes till light brown, remove & put aside. • Add in blended shallot & garlic, sauté in the same oil till light golden color & gives out fragrant aroma. • Add in the soybean paste, cook till it gives out fragrant soybean paste smell & oil appeared. • Add in chicken pieces, then mushroom, gently turn the chicken & mushroom evenly for few times. • Add in water, stir for a while until it is boiling. • Lastly add the fried potatoes, gula Melaka, chicken granule & salt, slow down the fire. • Gently turn it & let it boil for 20-25 mins till the gravy thicken, the chicken & potatoes become tender & cooked.

Comments