У нас вы можете посмотреть бесплатно Full Puff vs Rough Puff Pastry или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
rough puff: 2 1/4 c (315g) AP flour 1 tsp salt 2/3 c (151g) cold water 8 oz (227g) butter, cold and cubed add flour and salt to a bowl. add butter. add water and mix until a shaggy dough forms. refrigerate for 30 min roll out into a rectangle. fold the dough in thirds. rotate 90 degrees. roll and fold. refrigerate for 30 min repeat rolling and folding as many times as desired, refrigerating 30 min in between each two folds