Из-за периодической блокировки нашего сайта РКН сервисами, просим воспользоваться резервным адресом:
Загрузить через ClipSave.ruУ нас вы можете посмотреть бесплатно TRADITIONAL METHOD OF MAKING FIOR DI LATTE MOZZARELLA (WHEY FERMENTED MOZZARELLA) & PIZZA CAPRESE или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Hello everyone! Any tips to support and help this channel grow will be appreciated (click the link below to donate) : https://paypal.me/PutraAdnyanaRaja Traditionally mozzarella in Italy is made with fermented active whey (leftover) from the day before to acidify the milk and give the mozzarella its ability to be stretched, The milk is incubated with a whey starter containing thermophilic bacteria and then rennet is added to form the curds, then the curds are heated in water or whey to form its mozzarella shape. Ingredients: - Milk - 3 litre (only raw or low pasteurized milk can be used for making mozzarella cheese) - Active whey starter - 200 ml - Rennet - Salt (non iodized salt) Other video of cheese making : • CHEESE MAKING Video on how to make sourdough neapolitan style pizza dough : • SOURDOUGH NEAPOLITAN PIZZA MARINARA 💦... Video of my (LOW-COST) D.I.Y wood-fired pizza oven : • LOW-COST WOOD-FIRED PIZZA OVEN FROM A... Don't forget to subscribe if you like my videos and share your thoughts in the comment section Thankyou and ENJOY :)