Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Potato Crusted Branzino – Bruno Albouze в хорошем качестве

Potato Crusted Branzino – Bruno Albouze 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Potato Crusted Branzino – Bruno Albouze

Drawing inspiration from the iconic recipe "Le rouget en écailles de pommes de terre" by the legendary Paul Bocuse, this dish features a crispy potato crust that adds a delightful crunch to the tender Branzino fillet. Branzino, also known as Loup de Mer or "the wolf of the sea," is a versatile fish with a mild flavor profile that makes it a crowd-pleaser. Whether you prefer to enjoy it off the bone or filleted, Branzino is easy to handle and a great option for both experienced seafood lovers and newcomers alike... To get the full recipe go to https://brunoalbouze.com/potato-crust... ADD ME ON: Instagram@   / brunoalbouze   Facebook@   / brunoskitchen   Pinterest@   / brunoalbouze  

Comments