У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Onsen Tamago (Recipe) 温泉卵の作り方 (レシピ) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Originally prepared in hot spring water in Japan, this delicious egg recipe with soft silk egg whites and custard like yolk is easy to make at home. For the complete recipe, please visit: http://www.justonecookbook.com/recipe... Ingredients: 1 liter (about 4 cups) water 200 ml (little bit less than 1 cup) tap water (needs to be colder than room temp) 4 large eggs, refrigerated Sauce ¼ cup dashi (Awase Dashi recipe video in Note) ½ Tbsp. mirin 1 ½ Tbsp. soy sauce 3 g katsuobushi (dried bonito flakes) 1 scallion/green onion for garnish You will also need: 2.5 QT saucepan with lid (make sure water will cover eggs) A ladle or mesh strainer A large mesh strainer NOTE: Awase Dashi: • How to Make Dashi (Recipe) だしの作り方(レシピ) Music courtesy of Audio Network: "Crystal Fair" ------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog: http://www.justonecookbook.com/ ------------------------------------------------------------------------------- ❀ Follow Just One Cookbook ❀ ♥ Google+: https://plus.google.com/u/0/+NamikoChen/ ♥ Facebook: / justonecookbook ♥ Twitter: https://twitter.com/#!/justonecookbook ♥ Pinterest: / justonecookbook ♥ Instagram: / justonecookbook -------------------------------------------------------------------------------