У нас вы можете посмотреть бесплатно Types of Chasen | The Japanese Matcha Whisk или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Here I explore some of the finer details of the ubiquitous chasen (茶筅 - matcha whisk). This vital matcha-making tool is often taken for granted, so I wanted to share some of its history and craft as well as show you how to open and prepare the highest quality chasen form Takayama. Special thanks to Tanimura Tango-san for allowing me to use footage from his studio 00:00 - Introduction 00:23 - History of the Chasen 01:51 - Anatomy of a Chasen 02:16 - Selecting Bamboo 03:08 - How Chasen are Made 05:09 - Common Types of Chasen 07:28 - Shin vs Kazuho 09:00 - Chinese vs Japanese Whisks 09:34 - Preparing a New Chasen 11:47 - Final Notes How to Make Usucha Video: • My Daily Matcha Routine | How I Make ... My written guide on chasen: https://www.tezumi.com/blogs/tezumi-i... You can find our chasen here: https://www.tezumi.com/collections/ma... As mentioned in the video, Takayama chasen supply is extremely limited, so availability of certain styles from certain craftsmen will vary. Links: https://www.tezumi.com Find us here: Instagram: / tezumitea Twitter: / tezumitea