Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб KATI YAĞ YOK❗Yerken Kendinize Engel Olamayacak Tadına Doyamayacaksınız☝️Bu Kurabiyeler EFSANE ✅ в хорошем качестве

KATI YAĞ YOK❗Yerken Kendinize Engel Olamayacak Tadına Doyamayacaksınız☝️Bu Kurabiyeler EFSANE ✅ 9 месяцев назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



KATI YAĞ YOK❗Yerken Kendinize Engel Olamayacak Tadına Doyamayacaksınız☝️Bu Kurabiyeler EFSANE ✅

#recipe #cookies #kurabiye Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicilerim  bugün de sizler için şahane bir kurabiye tarifi hazırladım  katı yağ yok!! Sadece sıvı yağ ile yaptığım bu kurabiyenin lezzeti olay olay ! Yaparken de yerken de çok keyif alacağınız bu tarifimi mutlaka kaydedin ve deneyin bayılacaksınız İYİ SEYİRLER  Kullandığım su bardağı ölçüsü:250 ml Pişirme önerisi: 180 C Pişirme süresi: 25 dk Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri Yarım su bardağı tahin 1 su bardağı ceviz 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3,5 su bardağı un ( kontrollü ekleyin ) . . . ENGLISH RECIPE The glass size I used: 250 ml Baking recommendation: 180 C Cooking time: 25 min Materials 1 water glass measure of oil 1 cup powdered sugar Half a glass of tahini 1 cup of walnuts 1 packet of baking powder 1 packet of vanilla 3.5 cups of flour (add in moderation) . . . DEUTSCHES REZEPT Die von mir verwendete Glasgröße: 250 ml Backempfehlung: 180 C Kochzeit: 25 Min Materialien 1 Wasserglas Maß Öl 1 Tasse Puderzucker Ein halbes Glas Tahini 1 Tasse Walnüsse 1 Päckchen Backpulver 1 Päckchen Vanille 3,5 Tassen Mehl (in Maßen hinzufügen) . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño del vaso que utilicé: 250 ml. Recomendación de horneado: 180 C Tiempo de cocción: 25 min. Materiales 1 vaso de agua medida de aceite 1 taza de azúcar en polvo Medio vaso de tahini 1 taza de nueces 1 paquete de polvo para hornear 1 paquete de vainilla 3,5 tazas de harina (agregar con moderación) . . . RICETTA ITALIANA La dimensione del bicchiere che ho utilizzato: 250 ml Raccomandazione di cottura: 180 C Tempo di cottura: 25 minuti Materiali 1 misurino di olio per bicchiere d'acqua 1 tazza di zucchero a velo Mezzo bicchiere di tahina 1 tazza di noci 1 bustina di lievito 1 bustina di vaniglia 3,5 tazze di farina (aggiungere con moderazione) . . . RECEITA PORTUGUESA O tamanho do copo que usei: 250 ml Recomendação de cozimento: 180 C Tempo de cozimento: 25 minutos Materiais 1 copo de água medida de óleo 1 xícara de açúcar de confeiteiro Meio copo de tahine 1 xícara de nozes 1 pacote de fermento em pó 1 pacote de baunilha 3,5 xícaras de farinha (adicione com moderação) . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Размер стакана, который я использовал: 250 мл. Рекомендация для выпечки: 180 C. Время приготовления: 25 мин. Материалы 1 мерка масла в стакане с водой 1 стакан сахарной пудры Полстакана тахини 1 стакан грецких орехов 1 пакетик разрыхлителя 1 пакетик ванили 3,5 стакана муки (добавлять умеренно) . . . الوصفة العربية حجم الكوب الذي استخدمته: 250 مل توصية الخبز: 180 درجة مئوية وقت الطهي: 25 دقيقة مواد 1 كأس ماء مقدار من الزيت 1 كوب سكر بودرة نصف كوب من الطحينة 1 كوب من الجوز 1 كيس بيكنج بودر 1 كيس فانيليا 3.5 كوب دقيق (يضاف باعتدال) . . .

Comments