У нас вы можете посмотреть бесплатно 25 Knives, 47 Knife Skills | Bon Appetit или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
A master chef with impeccable knife skills is presented with a series of knives and shows us what each one is and how to use it. Everything from the traditional chef's knife to the Japanese Santoku to a butter knife. Abe Hiroki, Executive Chef of En Japanese Brassiere, demonstrates types of cuts for the Chef's knife, paring knife, bread knife, and the kinds of knives you should use on land animals, seafood, fruits, vegetables, and baked goods. Still haven’t subscribed to Bon Appetit on YouTube? ►► http://bit.ly/1TLeyPn CONNECT WITH BON APPETIT Web: http://www.bonappetit.com Twitter: / bonappetit Facebook: / bonappetitmag Google+: http://plus.google.com/+bonappetit Instagram: / bonappetitmag Pinterest: / bonappetitmag Tumblr: / bonappetit The Scene: http://thescene.com/bonappetit Want even more? Subscribe to The Scene: http://bit.ly/subthescene ABOUT BON APPÉTIT Cook with confidence using Bon Appetit’s kitchen tips, recipes, videos, and restaurant guides. Stay current on the latest food trends, dining destinations, and hosting ideas. 25 Knives, 47 Knife Skills | Bon Appetit Thank you to Cutco! Cutco, made in Olean, N.Y., USA, since 1949, and backed by The Forever Guarantee. www.cutco.com www.facebook.com/cutcocutlery / cutcocutleryvideos www.instagram.com/cutcocutlery