Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб BU TARİFİ YAPMADAN GÜZEL PİDE YAPIYORUM DEME 😃 ARTIK HAZIR ALMAK YOK ❗EN LEZZETLİ BAFRA PİDESİ 😋 в хорошем качестве

BU TARİFİ YAPMADAN GÜZEL PİDE YAPIYORUM DEME 😃 ARTIK HAZIR ALMAK YOK ❗EN LEZZETLİ BAFRA PİDESİ 😋 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



BU TARİFİ YAPMADAN GÜZEL PİDE YAPIYORUM DEME 😃 ARTIK HAZIR ALMAK YOK ❗EN LEZZETLİ BAFRA PİDESİ 😋

#yemek #recipe #pide Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicilerim  bugün de sizler için harika bir bafra pidesi tarifi hazırladım hem kolay hem de aşırı lezzetli olan bu tarifimi mutlaka denemelisiniz incecik hamuru ve bol iç malzemesi ile eminim sizlerin de çok seveceği bir tarif kendisi  İYİ SEYİRLER  Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Pişirme önerisi: 200 C Pişirme süresi: 15 dk Malzemeler İçi için: 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 500 gr orta yağlı kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı dolusu karabiber 2 adet soğan Hamuru için: 1,5 su bardağı ılık su 1 paket instant maya ( 10 gr ) 1 tatlı kaşığı tuz 3 su bardağı un ( kontrollü ekleyin ) Üzeri için: Tereyağı . . . RECIPE IN ENGLISH The cup size I use: 250 ml Cooking recommendation: 200 C Cooking time: 15 min Materials For inside: 3-4 tablespoons of oil 500 g medium fat ground beef 1 teaspoon salt 1 teaspoonful of black pepper For the dough: 1.5 cups of warm water 1 pack of instant yeast (10 g) 1 teaspoon salt 3 cups of flour (add controlled) For the above: Butter . . . DEUTSCHES REZEPT Die Tassengröße, die ich verwende: 250 ml Kochempfehlung: 200 C Kochzeit: 15 Min Materialien Für drinnen: 3-4 Esslöffel Öl 500 g mittelfettes Rinderhackfleisch 1 Teelöffel Salz 1 Teelöffel schwarzer Pfeffer Für den Teig: 1,5 Tassen warmes Wasser 1 Packung Instanthefe (10 g) 1 Teelöffel Salz 3 Tassen Mehl (kontrolliert hinzufügen) Für die oben genannten: Butter . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de copa que uso: 250 ml Recomendación de cocción: 200 C Tiempo de cocción: 15 min Materiales Por dentro: 3-4 cucharadas de aceite 500 g de carne picada mediana en grasa 1 cucharadita de sal 1 cucharadita de pimienta negra Para la masa: 1.5 tazas de agua tibia 1 paquete de levadura instantánea (10 g) 1 cucharadita de sal 3 tazas de harina (añadir controlada) Por lo anterior: Manteca . . . RECEITA PORTUGUESA Tamanho da xícara que uso: 250 ml Recomendação de cozimento: 200 C Tempo de cozimento: 15 min Materiais Para dentro: 3-4 colheres de sopa de óleo 500 g de carne moída com gordura média 1 colher de chá de sal 1 colher de chá de pimenta preta Para a massa: 1,5 xícaras de água morna 1 pacote de fermento instantâneo (10 g) 1 colher de chá de sal 3 xícaras de farinha (adicionar controlada) Para o acima: Manteiga . . . РЕЦЕПТЫ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ Размер чашки, которую я использую: 250 мл. Рекомендация по приготовлению: 200 C Время приготовления: 15 мин. Материалы Для внутри: 3-4 столовые ложки масла 500 г говяжьего фарша средней жирности 1 чайная ложка соли 1 чайная ложка черного перца Для теста: 1,5 стакана теплой воды 1 упаковка быстрорастворимых дрожжей (10 г) 1 чайная ложка соли 3 стакана муки (добавляйте контролируемо) Для вышеперечисленного: Масло . . .

Comments