Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 班兰椰丝糕食谱 | 放隔夜也不会变硬 | Pandan Coconut Kuih Recipe | Kuih Koci в хорошем качестве

班兰椰丝糕食谱 | 放隔夜也不会变硬 | Pandan Coconut Kuih Recipe | Kuih Koci 4 месяца назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



班兰椰丝糕食谱 | 放隔夜也不会变硬 | Pandan Coconut Kuih Recipe | Kuih Koci

美味无比的班兰马六甲椰糖椰丝糕 (Kuih Koci),此娘惹糕点制作简便易行。外皮香气四溢,内馅则以马六甲椰糖和椰丝相得益彰,口感柔软细腻,诱人入味。即便隔夜,仍然保持鲜嫩不失弹性。 The incredibly delicious Pandan Gula Melaka Coconut Kuih (Kuih Koci) is a simple delight to make. Its outer layer is fragrant with pandan aroma, while the filling combines the rich flavours of Gula Melaka and shredded coconut, resulting in a soft and delicate texture that tantalizes the taste buds. Even left overnight, it remains fresh and tender without losing its elasticity. ▶️Coconut shreds filling 椰丝馅料: 70克 椰糖 70g Gula Melaka 100毫升 清水 100ml Water 100克 白椰丝 100g Coconut shreds 少许盐 Pinch of salt 少许玉米粉+加少许的清水(打芡) A little corn flour + add a little water (for thickening) ▶️ Skin Ingredients 皮料: 300克 糯米粉 300g Glutinous rice flour 30克 细砂糖 30g Caster sugar 100毫升 班兰汁 100ml Pandan Juice (班兰叶5片+100ml水搅烂,取汁) 100毫升 椰浆 100ml Coconut milk 70毫升 清水 70ml Water 60克 玉米油 60g Corn oil ————————————————— Remarks 备注: Skin 皮料 33g/pcs x 18 Filling 馅料 12g/pcs x 18 Portions: 18 pcs 份量: 18粒 Can adjust the portion by your own personal division. 可以按自己的喜好调整比例。 ————————————————— 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos!    / @travelfoodtech  

Comments