У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Veggie-Based Gyoza или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
These veggie gyoza are healthy, delicious and 100% vegan! This version is a plant-based alternative to the usual pork dumplings, that uses tofu as a protein and binder. The key to a firm filling is squeezing out as much moisture from the tofu as possible. The vegetables in the gyoza are cabbage, shiitake mushrooms, shredded carrot, garlic chives and bean sprouts, but of course you can modify them to your tastes! Check out the full recipe here: • How to Make Vegan Gyoza | Easy Plant-... Ingredients for 24-30 dumplings: 1 block of tofu ¼ cabbage 1 carrot 3 shiitake mushrooms ½ bunch of nira (or green onions) 1 cup of bean sprouts Salt & pepper to season Dumpling wrappers More #shorts • #Shorts Follow me on Instagram: / homecookedabroad Full recipes on Facebook: / homecookedabroad Subscribe for more easy Japanese home cooking recipes! Thanks for watching!