Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 鹽可頌 海鹽奶油卷 Sea Salt Butter Roll | 嚐樂 The joy of taste в хорошем качестве

鹽可頌 海鹽奶油卷 Sea Salt Butter Roll | 嚐樂 The joy of taste 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



鹽可頌 海鹽奶油卷 Sea Salt Butter Roll | 嚐樂 The joy of taste

【手揉麵糰 直接法】今天來做一份鹽可頌/海鹽奶油卷吧🤤出爐等待5-10分鐘吃還會有底部酥脆的效果😋外酥內軟🤤🤤 ★鹽可頌 海鹽奶油卷 做法 Sea Salt Butter Roll Recipe★ 9個 9servings 高筋麵粉 Bread flour 250 克(g) 糖 Sugar 25克(g) 速發酵母 Instant yeast 3克(g) 鹽 Salt 4克(g) 牛奶 Milk 170毫升(ml) 無鹽牛油(奶油) Unsalted butter 25克(g) 有鹽牛油(奶油) Salted butter 27克(g) 海鹽 Sea salt裝飾用 (to decorate) ★ 有關麵團液體量 ★ 實際的液體用量需要按麵粉吸水性、當天的天氣和濕度調整 在不同的季節所需的液體量都有輕微不同呢~ 如不確定用量,可以先保留10-20毫升液體,觀察麵團狀態再逐少增加,避免麵團太黏 若加入食譜中的液體後覺得麵團有點乾(例如在乾燥的天氣)時,可逐少增加份量以外的液體避免麵團太乾 * The amount of water needs to be adjusted according to the water absorption of the flour, the weather & humidity of the day* You can reserve 10-20 ml of liquid first if you are not sure about the amount of liquid Observe the dough and increase liquid gradually to avoid the dough being too sticky If you feel the dough a little dry after adding all the liquid (e.g in dry weather), gradually increase the amount of liquid outside the recipe to prevent dough from drying ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ 訂閱/Subscribe ❤    / @thejoyoftaste4977   讚好我的專頁/ like my page ❤ Facebook:   / thejoyoftaste26   Instagram:   / thejoyoftaste_26   ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ #鹽可頌 #奶油卷

Comments