Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 芝麻蔥燒餅,蔥多到爆炸 / Sesame Scallion Roll в хорошем качестве

芝麻蔥燒餅,蔥多到爆炸 / Sesame Scallion Roll 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



芝麻蔥燒餅,蔥多到爆炸 / Sesame Scallion Roll

這次食譜想重現我記憶中的蔥燒餅,吃起來鹹鹹甜甜、燒餅充滿咬勁,裡面呢塞滿了甜美多汁的蔥,外殼有烤到香脆的芝麻,就是這個好味道! 為了追求“正宗”,這次特意看了好幾個老師傅的操作影片、做了很多次調整食譜作法,最後的成果好吃到讓人口齒留香!! 食譜:https://ciao.kitchen/sesame-scallion-... 食材 法國老麵 / Starter 200 g 法國麵粉或中筋麵粉 / T55 flour or All purpose flour 1 g 速發乾酵母 / instant yeast 136 g 水 / water 5 g 鹽 / salt 1/8 小匙 麥芽粉 / dry malt diastatic powder (選擇性 /Optional) 主麵團 / Main Dough 250 g 中筋麵粉 / all purpose flour 15 g 砂糖 / sugar 2 g 速發酵母 / instant yeast 1 g 鹽 / salt 155 g 水 / water 10 g 植物油 / vegetable oil 40 g 法國老麵 / starter (剩下的老麵包好冷凍保存) 蔥餡 / Scallion Filling 10~15 支 蔥 / scallions 2 小匙 鹽 / salt ½ 小匙 白胡椒 / white pepper 1 小匙 淡黑糖或砂糖 / light brown sugar or white sugar 2 小匙 植物油 / vegetable oil 濃糖水 / Syrup 30 g 淡黑糖或砂糖 / light brown sugar or white sugar 30 g 水 / water 適量 白芝麻 / white sesame ----------------------------------------- 追蹤巧兒灶咖 Ciao! Kitchen 看更多影音圖文食譜、料理科學與烘培技巧分享! Facebook:   / myciaokitchen   Instagram:   / ciao_kitchen   Website: https://ciao.kitchen/ ----------------------------------------- #早餐 #五辛素 #中式麵點

Comments