У нас вы можете посмотреть бесплатно Chicken Peri Peri by Chef Rego from Goa или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Peri peri sauce is very well known all across the globe. It was introduced to Goa by the Portuguese but we have made it our own. Originally a very spicy sauce but has now been customised as per our Goan palate. This is my take on this famous peri peri sauce prepared with boneless chicken. Do try it out and share your experience with me. Ingredients Boneless Chicken - 300 grams Red dry chillies - 7 to 8 nos Garlic - 7 to 8 nos Ginger - 1 inch in size Pepper corn - 10 nos Coriander seeds - Half tea spoon Cloves - 7 to 8 nos Cinnamon stick - 1 inch in size Green cardamom - 7 to 8 nos Toddy vinegar - Quarter tea cup Turmeric powder - Half tea spoon Salt & Sugar - Half tea spoon Olive oil to fry Managed & Conceptualised by : Silverstream (Kevin Do Rego | Michelle Coutinho) Director of Photography & Editing - Brijesh Kakoder Marketing Head - Clarence Fernandes #ChefRego #ChefRegoGoa