Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 有冇鑊?生抽?老抽?片糖?水?耐性?以上都有就立即去買隻雞學整豉油雞啦【蘇施黃 教煮蘇 в хорошем качестве

有冇鑊?生抽?老抽?片糖?水?耐性?以上都有就立即去買隻雞學整豉油雞啦【蘇施黃 教煮蘇 3 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



有冇鑊?生抽?老抽?片糖?水?耐性?以上都有就立即去買隻雞學整豉油雞啦【蘇施黃 教煮蘇

#煮食TIPS系列 整一隻豉油雞冇嘢多,心機最多!要煮45分鐘確保每面受熱平均,仲要不停淋汁上色,真係少啲心機都唔得,咁辛苦整完真係更加好食! __ #豉油雞 #食譜 步驟 1 熱鑊下油,爆香薑片、蔥後,再把雞煎至雞皮四邊金黃,把薑片、蔥塞進雞肚中 步驟 2 加入一片半片糖,調至慢火,加入老抽、生抽,片糖熔化後,把醬汁倒進雞肚中,其間轉動雞,令雞皮上色 步驟 3 加入清水至蓋過雞的一半,煮沸後蓋上蓋,用中火煮約8-10分鐘 Step 4 開蓋繼續煮,把雞反轉,蓋上蓋煮約8-10分鐘 . 步驟 5 開蓋繼續煮,用鑊鏟不斷把醬汁淋在雞上,其間要把雞反轉數次煮約40分鐘,把雞拿起放涼 步驟 6 把醬汁煮至杰,試味調整,隔篩倒出備用 步驟 7 把雞砍件,上碟排好,把醬汁煮沸後淋上雞件 #豉油雞汁 #生抽 #老抽 #豉油 #片糖 #蘇施黃 #教主蘇 __ Instagram:   / ah_so_good   Facebook:   / sogoodahso  

Comments