Из-за периодической блокировки нашего сайта РКН сервисами, просим воспользоваться резервным адресом:
Загрузить через ClipSave.ruУ нас вы можете посмотреть бесплатно Sourdough bread with machine mixing and einkorn flour - GREAT TASTE! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Einkorn flour gives an absolutely amazing flavor! It weakens the gluten somewhat, but it is most definitely worth it. For these breads I made a rather wet dough. It required three folds, but I only show one in the video. Preshaping made sense to me as it helped structure the dough. Not always necessary. I like to vary my baking just for the fun of it. Levain: 169g wheat starter 95g einkorn flour 95g water at 35c Ferment at 29c for 5 hours. Dough: 360g levain 400g strong bread flour 1000g regular bread flour 200g einkorn flour 1200g water 35g salt Mix slow for 10 minutes without salt. Add salt and mix for 4 minutes at high speed. Bulk ferment 4-4,5 hours at 25c. Make 3 folds about 45-60 minutes apart during bulk ferment. Preshape into rounds. Rest for 30 minutes. Final shape. Cold proof in fridge for 12-15 hours. Bake for 40-50 minutes. First 15 minutes with steam at 240c. Without steam at 200c until done. 00:00 Intro 00:13 Ingredients 00:48 Mix 02:22 2nd fold 03:14 Preshaping 04:49 Shaping 06:30 Bake 07:55 Results