У нас вы можете посмотреть бесплатно How long is too long? Determining need for time & temperature controls in food handling & batching. или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Do you have concerns about how your food ingredients are batched during production? Do you know whether or not your RTE food item is still safe to consume after being held for days in the retail case? In this webinar, you will learn how to assess your microbiological food safety hazards related to these holding steps and determine if pathogen growth and/or toxin production may occur. We will discuss several case studies as well as different strategies you may employ to address these identified risks. Original air date: 10/11/23 CHAPTERS: 00:00 Introduction 02:28 The Big Picture 03:31 Temperature Control for Safety (TCS) 06:53 Product Assessment 09:05 Challenge Study Considerations 12:47 Does Batching Procedure Increase Micro Risk? 17:34 Case Studies 33:14 Q&A