У нас вы можете посмотреть бесплатно Making A Loaf Of Bread With Freshly-Milled Flour In Real-Time! (Sort-of) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Hi folks, I'm back after a little hiatus. This video shows all the active steps I go through to make my three-ingredient bread. As you can see, the active time is about 15 minutes, although it takes two full days for the fermentation to take place. This method works out great for me and hopefully gives some inspiration to anyone who thinks bread might take to long to make. Starter: 50 grams hard red wheat 50 grams water Bulk: 450 grams hard red wheat 320 grams water 10 grams salt Baked at 450F for 30 minutes with lid on, then 20 minutes with lid off.