Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Traditional Chinese Pandan Steamed Cake 传统蒸鸡蛋糕(香兰口味) в хорошем качестве

Traditional Chinese Pandan Steamed Cake 传统蒸鸡蛋糕(香兰口味) 7 лет назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Traditional Chinese Pandan Steamed Cake 传统蒸鸡蛋糕(香兰口味)

► Facebook Page: https://www.facebook.com/KathrineKwaB... ► Blog: https://kathrinekwa.blogspot.com/ ►Instagram:   / katherinekwa   ► Support my recipe book :https://kathrinekwa.com/ Ingredients 材料: 3 eggs (3粒鸡蛋) 300g plain flour (300g 面粉) 250g caster sugar (250g 幼糖) 200ml pandan juice (6 pandan leafs add in 200ml water ) -(200ml 香兰汁 或 斑兰汁 (取5、6片香兰叶加水200ml放入攪拌机打烂,过沥取汁)) 1. Beat eggs and sugar until the sugar is completely dissolves, or light and fluffy. 2. Fold in sifted flour in 3 batches, add in pandan juice and mix well. 3. Pour into a small bamboo basket lined with greased proof paper, steam in the preheated steamer over high heat for about 20-25 minutes until cooked .    • Traditional Steamed Pandan Cake 蒸班兰鸡蛋糕  

Comments