Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 😋奶奶的酥皮點心食譜只用了5種材料,自己在家做竟然這麼容易!【阿栗食譜176】 в хорошем качестве

😋奶奶的酥皮點心食譜只用了5種材料,自己在家做竟然這麼容易!【阿栗食譜176】 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



😋奶奶的酥皮點心食譜只用了5種材料,自己在家做竟然這麼容易!【阿栗食譜176】

#肉燒餅#千層酥#酥皮#breakfast#beginners#chinesefood#bread 食譜/recipe(Scroll down for recipes in English) 中筋麵粉 500克 溫水 325克 酵母4克。(或1小勺) 白糖5克 (或1小勺) 鹽3克 (或1/2 小勺) 油酥: 中筋麵粉160克 食用油125克 鹽3克 (或1/2小勺) 餡料: 肉末400克 醬油30~40克(3大勺 ) 鹽3克 (或1/2小勺) 白胡椒粉2克(或1/2小勺) 洋蔥200克 食用油30克(或2 大勺) 芝麻油12克 (或1大勺) ①先中小火 煎6分鐘 ②再烤箱200°C 每面烘烤8~10分鐘 recipe: 500g all-purpose flour 325 grams warm water Yeast 4 grams (or 1 teaspoon) 5 grams of sugar (or 1 teaspoon) 3 grams of salt (or 1/2 tsp) Oil surface: 160g all-purpose flour 125g cooking oil 3 grams of salt (or 1/2 tsp) Filling: 400g minced meat 30-40 grams of soy sauce (3 tablespoons) 3 grams of salt (or 1/2 tsp) 2 grams (or 1/2 tsp) white pepper powder 200g onion 30g cooking oil (or 2 tablespoons) 12g sesame oil (or 1 tablespoon) ①Medium and small fire first fry for 6 minutes ②Oven again at 200°C Bake for 8-10 minutes per side

Comments