Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 猪油豆腐煲 一间客家餐厅的招牌菜 做了几次 终于研究到了 | Pork Lard Tofu Pot | Mr. Hong Kitchen в хорошем качестве

猪油豆腐煲 一间客家餐厅的招牌菜 做了几次 终于研究到了 | Pork Lard Tofu Pot | Mr. Hong Kitchen 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



猪油豆腐煲 一间客家餐厅的招牌菜 做了几次 终于研究到了 | Pork Lard Tofu Pot | Mr. Hong Kitchen

大家好 这一期和大家分享在外面吃到的好料 在家自己研究了 的确不错 希望大家会喜欢 材料: 大块豆腐 3 粒 肉碎 200克 猪油渣 3 汤匙 蒜头 2 粒 红葱 1/2 粒 青葱 2 根 调味: 豆酱 蚝油 黑酱油 盐 白糖 芡粉水 绍兴酒 Ingredients (Diana) 1. Tofu 3pcs cut thicker slices, marinate with little salt 2. Minced pork 200g 3. Pork lard 3tbsp cut smaller 4. Red onion half, minced 5. Garlic 2 cloves, minced 6. White spring onion cut ~2cm long 7. Green spring onion diced Seasoning 1. Broad bean paste 1.5tsp 2. Oyster sauce 2tsp 3. Salt little 4. Pepper little 5. Sugar appropriate amount 6. Dark soya sauce little 7. Shaoxing wine 8. Potato starch solution 9. Pork oil 1/2 tbsp Method 1. Fry the tofu. Set aside 2. With the balance oil, stir fry the minced pork till oil is extracted. Then add garlic and red onion and fry till fragrant. Add broad bean paste and oyster sauce and fry till fragrant 3. Add some water and let it boil. Taste testing and add appropriate salt, sugar and pepper. Then thicken the gravy with potato starch solution. Add little dark soya sauce and let it boil. Dish up and mix with pork lard. Set aside 4. Heat up claypot with pork oil. Add white spring onion and fry till fragrant. Turn to low heat and add in tofu, then pour the minced pork (step 3) on it 5. Drizzle little Shaoxing wine on the wok side, lid on and let it boil. Then sprinkle some green spring onion. 6. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel:    / mrhongkitchen阿鸿厨房   Mr. Hong Kitchen Facebook Page:   / mrhongkitchen   Instagram:   / mrhongkitchen   Cuitisan保鮮盒 下单链接:http://m.me/mrhongkitchen/ #chefhong #Tofu #Beancurd #PorkLard #MrHongKitchen

Comments